O NAMA

O OSNIVAČU

Aleksandar Đukić je osnivač advokatske kancelarije.

Rođen 1978. godine. u Novom Sadu.

Upisao 1997. godine pravni fakultet na Univerzitetu u Novom Sadu .

Diplomirao  2004. godine  i stekao znanje diplomiranog pravnika.

Od 2005.godine  do 2007. godine obavlja pripravničku vežbu u Okružnom sudu i Opštinskom sudu u Novom Sadu.

Pravosudni ispit položio je 2007 godine .

Od 2010. godine upisan je u imenik advokata u Advokatskoj komori Vojvodine.

Oženjen, otac  dvoje dece, živi i radi u Novom Sadu.

ZADATAK ADVOKATA

Zadatak advokata je da unapred prepozna potrebe i interese naših stranaka, posavetuje i ponudi svojim strankama najoptimalniji, najlakši i najekonomičniji način na koji će iste uspešno ostvariti i zaštititi svoja prava i na zakonu zasnovane interese.

Advokat  je priznati stručnjak prava koji stalnim usavršavanjem kroz svoj rad, praćenjem i izučavanjem zakona, sudske prakse unapređuje svoje znanje u cilju vršenja advokatske prakse u skladu sa priznatim načelima advokature.

U svom radu Advokat nastoji da strankama unapred ukaže na eventualne propuste, nedostake i neusklađenosti. Stranke sigurne da su njihove radnje, zaključeni pravni poslovi i poslovanje usklađeni sa zakonom, kao i da uživaju punu pravnu zaštitu.

U svom radu advokat nastoji da pružanjem adekvatne pravne pomoći pomogne pravnim i fizickim licima kako iz zemlje tako i iz inostranstva koja se u svakodnevnom životu i poslovanju susreću sa složenim procedurama kao i licima koja žele da na siguran način ostvare i zaštite svoja imovinska i druga prava , kao i licima čija su prava povređenja ili ugrožena nezakonitim postupanjem drugih lica ili nezakonitim postupanjem državnih organa.

Naša advokatska kancelarija nudi  širok spektar pravnih zastupanja, savetodavnu pomoć i provereno vođenje postupaka.

Raznovrsnost u pravnom zastupanju proizilazi iz želje da se klijentu ponudi sveobuhvatna usluga.

Pravne usluge pružene od strane naše advokatske kancelarije baziraju se na principima stručnog, profesionalnog odnosa sa klijentom uz traženje optimalnih rešenja ,maksimalnu  posvećenost svakom nasem klijentu uz zagarantovanu diskreciju .

 

Aleksandar Đukić je osnivač advokatske kancelarije. Rođen 1978. godine. u Novom Sadu.  Upisao je 1997. godine pravni fakultet na Univerzitetu u

COPYRIGHT

© 2015 | PRIVACY POLICY

 

ADRESA

Doža Đerđa 2/6, Novi Sad

 

TELEFON

Tel +381 21 661 5901 Mob +381 65 555 75 85